Szolgáltatások

1. Stancszerszámok-

 -Dobozgyártáshoz - domborítással egymenetben is!

 -Rigid box gyártáshoz 
- Hullámkartonokhoz
- Tömítésekhez
- Öntapadók ritzeléséhez

2. Tervezés

A tervezés munkánk első állomása. Ügyfeleink érkezhetnek konkrét elképzeléssel, mintadarabbal, pusztán a csomagolandó termékükkel vagy akár teljesen tanácstalanul is. Sokévnyi tapasztalatunknak és szakmai tudásunknak köszönhetően mindenre találunk megoldást.

A piacon lévő legkorszerűbb tervező szoftverekkel (ARTIOS CAD,CIMEX) bármilyen egyedi, illetve FEFCO (hullámkarton) vagy ECMA (faltkarton) doboz, tálca, display, stb. tervét elkészítjük.

Belső vállalati rendszerünknek köszönhetően minden megrendelést, részmunkafolyamatot, tervezési paramétert, feldolgozott anyagot archiválunk.

Késcserék, újragyártások esetében ez hatalmas előnyt jelent, hiszen a gyártás paraméterei akár évekre visszamenőleg is lekérdezhetők az archívumból.

A meglévő terveket a következő kiterjesztésekben tudjuk fogadni: -CF2,-DXF, -DWG, -PDF, -AI, -EPS

 


3. Kitörő egységek gyártása, automata stancgépekhez (BOBST-HEIDELBERG-MK STB...)

- alsó kitörő
- felső kitörő
- letörőfa

Gyártónként és gépenként változó méretű hulladék leválasztó rendszerek a "kitörők". A munka jellege, és darabszáma határozza meg, gyártásuk tényét.


4. Pertinax

Ellenbígelő csatorna rendszer, melyet szintén nagy példányszámú termékek gyártásához találtak ki. Megkönnyíti a stancoló munkáját is, és rendkívüli tartósságával a hajtási minőség stabilitásához is hozzájárul.


5. Levonati rajz

A levonati rajz gyakorlatilag a stancforma mindenben megegyező másolata, filmen vagy papíron. A nyomdai grafika elhelyezkedésére, pozícionálására szolgál, a nyomtatott íven.
Valamint egyengetésként is szolgál, a szerszám gépben való balanszírozásához.


6. Mintakészítés

A mintadoboz, elméletileg a leendő gyártással 100%-ig azonos méretű és tulajdonságú termék. Azért csak elméletileg, mert nem lehet azokat a stancolási tulajdonságokat produkálni  a mintakészítő gépen (plotter) mint egy már elkészített stanckéssel a stancgépben.

Széchenyi terv